2011-08-23

AIK-Timrå IK (Träningsmatch)

Ikväll hade AIK en träningsmatch mot Timrå IK (som också blir AIK:s premiär motståndare i första matchen när Elitserien drar igång) Det började bra för AIK:s del efter att Patric Blomdahl gav AIK ledningen redan tidigt i första perioden. Men sen kvitterade Timrå i första perioden genom Halonen. Timrå skulle sedan ta ledningen kort efter deras kvitteringsmål genom Pikkarainen. Efter första perioden slutade skotten 8-8. AIK började sedan andra perioden med 4 man på isen. Sen vart det fight mellan Bång och Halonen efter att Halonen kastat handskarna. Halonen fick matchstraff och Bång fick en tvåa. I slutet av andra perioden utökar Timrå sin ledning till 1-3 genom Pikkarainen ígen. Och det skulle tyvärr inte bli några fler mål för AIK ikväll mot Timrå, istället var det Timrå som gjorde mål igen och matchen slutade 1-4.

Får hoppas på ett bättre resultat esn när Elitserien börjar och vi möter Timrå igen :)