2011-09-25

1 poäng mot Malmö!

Idag reste AIK till Swedbank Stadion och tog emot Malmö FF. På de senaste 12 mötena har Malmö inte förlorat mot AIK på hemmaplan. Och AIK har i rad vunnit 3 matcher på bortaplan. För att summera lite av matchen då så var det inte så många mål som gjordes i första halvlek, i pausvilan stod det 0-0 mellan lagen, fast Malmö hade en chans i 31:a minuten då Mathias Ranegie nickmöjlighet träffade ribban. Och även långt in i andra halvlek stod det fortfarande 0-0 mellan lagen, och det såg ut att matchen skulle sluta mållös också, tills i 84:e minuten då AIK:s Niklas Backman sätter en välplacerad nick och Helgi Danielsson stod för assisten. Såg väldigt lovande ut att bli en 3 poängare på borta plan ikväll, men det rasade ganska snabbt, på tilläggstid kvitterade Malmö via nick av Mathias Ranegie. Och matchen slutade också 1-1.

Så man får glädja sig åt att det blev 1 poäng ikväll iallafall. Men hade varit bättre med en 3 poängare ;) Men men, bara att ladda inför nästa match som är mot GAIS på Råsunda 1 Oktober. Sen återstår bara 2 matcher kvar av säsongen.