2011-09-22

Inför Modo borta ikväll!

(C) AIK Hockey.se

Efter den tunga förlusten i derbyt är det dags för match igen. AIK åker till Örnsköldsvik för match mot Modo. Senast lagen möttes var i en träningsmatch strax innan elitseriepremiären som slutade 4-1 till AIK. – Det är revansch som gäller. Vi var oerhört besviken efter förlusten mot Dif och ska tillbaka i vinnarspåret igen, säger centern Oscar Steen.

Förlust i bortaderbyt mot Djurgården, vad hände?

– Vi var alldeles för dåliga. Det är inte acceptabelt. Samtidigt är det väldigt små marginaler som gäller i sådana här matcher, men vi får inte ha den typen av dippar som vi hade de första fyra minuterna av andra perioden. Om man ska se någonting positivt är det att vi fick oss en rejäl läxa som vi kommer bli starkare av.

Seger mot Modo senast, hur ska ni upprepa det idag?

– Det är revansch som gäller. Vi var oerhört besviken efter förlusten mot Dif och ska tillbaka i vinnarspåret igen. Senast vi var uppe i Övik gjorde vi en riktigt bra match och ska försöka ta vid där vi slutade. Samtidigt kommer Modo stärkte hem efter deras seger på bortaplan mot Djurgården. Men det innebär egentligen bara  att vi måste vara ännu mer fokuserade och förberedda. Och det är vi.

För egen del, hur känns det efter de första omgångarna?

– Så länge vi vinner är jag nöjd. Men givetvis tror jag att hela laget har potenial att lyfta några snäpp. Vi har bevisat under de två första matcherna att vi är ett starkare lag i år.


Ni kan själva läsa intervjun på AIK Hockey:s hemsida.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar