2011-09-10

Modo Hockey-AIK (träningsmatch)

Idag var det dags för AIK att spela sin sista träningsmatch innan Elitseriepremiären den 15 September. Och idag spelade AIK mot Modo på bortaplan.

I början av första perioden såg det ut som att matchen skulle sluta mållös innan pausvilan, men i slutet av första så gjorde Rosén mål för AIK i powerplay. Och efter första perioden stod det 0-1. Och målen skulle fortsätta att ramla in. I andra perioden gjorde Rosén mål igen och ökade AIK:s ledning till 0-2. Och mer mål skulle det bli i andra perioden, Tobias Viklund utökade AIK:s ledning ytterligare efter att ha gjort 0-3 målet. Och resultatet efter 2 spelade perioder slutade 0-3 till AIK. Och även i den tredje perioden skulle AIK fortsätta att göra mål efter att Dick Tärnström gör 0-4 via stolpe in. Men sen var det Modo:s tur att göra mål också, 1-4 genom Rob Shremp. Och några mer mål vart det inte heller. Så slutresultatet blev 1-4 till AIK.

Nu är det bara att ladda batterierna inför Elitseriepremiären mot Timrå IK den 15:e :D