2011-09-10

Skellefteå AIK-AIK (träningsmatch)

AIK åkte i torsdags och spelade träningsmatch mot kopiorna Skellefteå AIK. AIK tog ledningen redan i första perioden efter mål av Oscar Ahlström. Men sen kvitterade Skellefteå till 1-1. Men AIK skulle sedan ta ledningen igen efter mål av Videll 1-2. Sen kvitterade Skellefteå igen till 2-2. Och den tredje perioden slutade mållös, så det var dags för förlängning. Även förlängningen slutade mållös så det vart straffar som fick avgöra matchen. AIK satte två straffar, Blomdahl och Videll. Och Skellefteå satte en. Fasth spelade briljant och räddade två av Skellefteås skott och AIK vann matchen efter straffar. Slutresultat blev 3-4. Ytterligare en härlig AIK seger. Och idag spelar AIK träningsmatch mot Modo. Den matchen visas på Canal + Hockey kl 14.00