2011-10-22

Derbyförlust för juniorerna!

Ja det vart en förlust för AIK J20 lag i eftermiddags mot djurgårdsjävlarna. Det var för övrigt en jämn match, efter första perioden var ställningen 1-1. Och sen i andra perioden gjorde båda lagen varsitt mål och ställningen efter andra slutade 2-2. Men sen i tredje drog isaporna ifrån och gjorde två mål och matchen slutade 2-4 till aporna. AIK:s målskyttar var: Edgars Klavins och Oskar Lindstedt. Men det var AIK som vann skotten med 27-20. Utvisningsmässigt drog AIK på sig 4 st 2 minuter utvisningar under matchen, och likaså djurgården. Efter den förlusten idag tappade AIK sin serieledning till Modo som nu gick om, men AIK ligger bara 1 poäng ifrån Modo så serieledningen är snart svartgul igen. Nästa match som AIK:s J20 lag har är mot Skellefteå (borta) den 28/10.