2011-11-17

Stor derbyseger ikväll för AIK:s J20 lag!

Ikväll var det dags för derby igen då AIK:s J20 lag tog emot Djurgården på Hovet. Efter en utvisning i vardera lagen, (02.01) Fredric Anderberg (DIF) 2 min tripping och 3.04 Arvid Skogh (AIK) 2 min hakning så var det AIK som tog ledningen 0-1 (14.20) genom Edgars Klavins (ass. Jacob Lager, Jonathan Andersson) Och efter drygt 1 minuts spel i andra perioden (1.02) utökade AIK sin ledning till 0-2 genom Joakim Thelin (ass. Rasmus Palm, Victor Aronsson) drygt en minut senare (2.23) utökar AIK ledningen ytterligare till 0-3 genom Jacob Lager (ass. Christoffer Gozzi, Edgars Klavins) Efter det målet tog Djurgården Time Out. 6.22 utökar AIK ytterligare till 0-4 genom Rasmus Palm (ass. Nicklas Heinerö) Men Djurgården lyckades också göra mål i andra perioden, 10.31 reducerade dom till 1-4 genom Ludwig Blomstrand (ass. Alexander Dypbukt, Alexander Falk) Och i PP utökade AIK till 1-5 Adam Wahlkvist (ass. Niklas Lindmark, David Lillieström-Karlsson) Strax innan pausvilan reducerade Djurgården till 2-5 genom Henrik Nyberg (ass. Rasmus Holmén) Efter 4 minuter i tredhe perioden (4.27) reducerar Djurgården ytterligare till 3-5 genom Ludwig Blomstrand (ass. Alexander Falk, Fredric Weigel) Och Djurgården gjorde även 4-5 8.47) genom Mattias Kalin (ass. Henrik Nyberg) Och efter det målet tog AIK Time Out. Och efter att AIK tagit sin Time Out började AIK göra fler mål, 9.21 4-6 genom Edgars Klavins (ass. Jacob Lager) 18.19 gjorde AIK även 4-7 genom Mattias Janmark-Nylén (ass. Filip Windlert) Och så blev även slutresultatet. Skottstatistiken slutade på 28-39 till AIK.

Tabellen topp 5:
1 AIK 42p

2 Brynäs 37p
3 Modo 33p
4 Skellefteå 27 p
5 Leksand 26p

Skön seger ikväll för AIK:s J20 lag. Fortsätt så och behåll första placeringen i tabellen. Nästa match är mot Djurgården igen (borta) den 20/11 på  Hovet