2011-12-21

Imorgon smäller det!

(C) AIKHockey.se
Imorgon är det dags för ytterligare ett derby i Elitserien mellan Djurgården och AIK. Lagen har redan mött varandra 2 gånger denna säsong. Första matchen vann Djurgården med 4-2 (tyvärr) den 20:e September. AIK:s målskyttar den matchen var: Robert Rosén (0-1) Dick Tärnström (3-2) Den andra matchen vann AIK med 5-0 den 14:e November. AIK:s målskyttar då var: Richard Gynge (1-0) Tobias Viklund (2-0) Johannes Salomonsson (3-0) Richard Gynge (4-0) Daniel Bång (5-0) Så inför morgondagen står det 1-1 i matcher. 2-1 i matcher till AIK efter imorgon? Det hoppas man alltid på. Skulle sitta fint med en repris från senaste mötet. ;)

Inför imorgon så kommer AIK att sakna 4 spelare. Som jag säkert har nämnt tidigare är Joakim Nordström och Patrik Nemeth borta på junior-VM och nu missar även Daniel Bång och Fredrik Svensson derbyt. Svensson dras med problem i höftböjaren, har avstått träning i veckan men ville prova i dag. Det gick alltså inte positivt. Daniel Bång insjuknade i måndags efter lagets träning och har en inte tränat sedan dess.

Han är sjuk i dag också så han lär inte spela i morgon, säger Roger Melin

Så inför imorgon tvingas man kalla in 18-årige doldisen Filip Windlert. Och så är ju Rastislav Pavlikovsky tillbaka och är klar för spel imorgon. Glädjande! FRAMÅT STOLTA AIK! Imorgon tar vi 3 poäng!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar