2012-01-21

AIK utan tidigare guldhjältar?


Jag har nämnt i ett tidigare inlägg om eventuella spelare som kunde vara påväg att komma till AIK denna säsong. Bland annat i den listan så kom det upp några namn som var med under Guldåret 2009. Det är självklart Ivan Obolo, Antonio Flavio och Markus Jonsson jag pratar om. Men ingen av dessa spelare kommer vi att få se i AIK denna säsong. I dagsläget ser det närmare ut att Ivan Obolo kommer att hamna i Boca Juniors än i AIK.

Antonio Flavio kom till AIK Hösten 2009 och anfallaren var i allra högsta grad med och bidrog till SM-guldet. Bland annat gjorde han det viktiga 1-1 målet i guldfinalen mot IFK Göteborg. Säsongen efter gick det tyngre för Flavio som sedan lånades ut till brasilianska Sao Caetano.Men nu har det kontraktet gått ut, och någon comback till AIK verkar det inte bli. Istället säljer AIK honom till det kinesiska bottenlaget
Nanchang Hengyuan F.C.

Blir inte heller ett kärt återseende av "Mister hundra procent" (som han kallas tack vare sin straffstatistik i AIK) Markus Jonsson i AIK heller, enligt uppgifter till fotbollskanalen (där jag hittade denna fakta) så har stockholmarna inget behov av guldhjälten till nästa säsong.

Istället kanske vi får förlita oss på våra nyförvärv istället. Vet vet dom kanske är våra nya guldhjältar?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar