2012-02-04

Förlust mot IFK Norrköping!

Idag hade AIK en träningsmatch på Skytteholms IP. Och deras motståndarlag var IFK Norrköping. Det var endel som lyckades ta sig till plats trotts det kalla vädret, temperaturen visade på -11 under dagens match. Efter en halvtimmes spel var ställningen fortfarande 0-0. Men sen några minuter senare när klockan visar den 36:e matchminuten tar Norrköping ledningen 0-1 efter att Stamatoupolus kommer ut vid straffområdeslinjen men Telo nickar bollen förbi honom och kan rulla den i öppet mål från ganska dålig vinkel. Så inför pausvilan ledde Norrköping med 0-1. I andra halvlek var det Turina som fick vakta mellan stolparna. Och det gjorde han enastående, för Norrköping fick inte till några fler mål under halvleken. Och det fick inte AIK heller så efter full tid var det Norrköping som stod som segrare. (Tyvärr)

Men det är bara att bita ihop och ladda inför nästa träningsmatch som kommer att spelas nästa lördag (11/2) och då är det mot Gefle IF/FF på Skytteholms IP kl 13.00. Tycker inte att det gör något att det vart en förlust idag för våra svartgula gräskrigare. (Visst hade varit skönt med seger) Men vi kommer att ta dom sen när Allsvenskan drar igång om 2 månader.

Vilka spelare var uttagna till dagens match då? Dessa spelare kunde man se på Skytteholm idag:
2 Niklas Backman, 3 Per Karlsson, 4 Nils-Eric Johansson, 5 Robert Åhman Persson, 7 Helgi Daníelsson, 8 Daniel Tjernström, 11 David Fällman, 12 Christian Kouakou, 13 Kyriakos Stamatoupolus, 15 Robin Quaison, 16 Martin Lorentzson, 17 Sal Jobarteh, 18 Nicklas Maripuu, 19 Alhassan ”Crespo” A. Kamara, 22 Kwame Amponsah Karikari, 23 Edward Owusu, 24 Daniel Gustavsson, 25 Daniel Sundgren, 27 Ivan Turina, 28 Viktor Lundberg, 31 Lalawélé Atakora.

Det var också några spelare från A-truppen som saknades (det som står i ( ) är anledningen till att dom saknades): 6 Alexander Milošević (fot), 9 Martin Kayongo-Mutumba (ljumske), 10 Celso Borges (fot), 21 Admir Ćatović (sjuk), 29 Gabriel Özkan (ljumske).