2011-11-24

Revansch mot Modo imorgon!

(C) Hockeyligan
Ja imorgon är det dags för AIK att spela match igen. Denna gång har dom chansen att ta revansch mot Modo som vann senaste mötet. Senast lagen möttes var på Hovet och då vann Modo med 2-4. Lagen har vunnit varsina matcher den här säsongen. Efter första perioden var ställningen 1-1. Sen under andra perioden gjorde Modo 2 mål och tog ledningen. Och i tredje gjorde lagen varsit mål och Modo tog hem 3 poängaren. AIK:s målskyttar den matchen var: Dick Tärnström (1-1) Kent MacDonell (2-3) Första mötet den här säsongen vann AIK med 0-2. AIK:s målskyttar då var: Oscar Steen (0-1) David Lillieström-Karlsson (0-2) Så man får hoppas att AIK:s segersvit fortsätter imorgon. För det behövs verkligen poäng nu för att klättra uppåt.

Inför matchen imorgon ligger Modo kvar på sin 11:e plats med 29 poäng trots deras 2-4 seger mot HV71 igår. Och AIK ligger på en 7:e plats med 32 poäng efter sin 5-4 seger mot Timrå igår. Skänker AIK all lycka till ytterligare 3 poäng imorgon!