2012-02-23

Karlstadresa


AIK beger sig till Karlstad ikväll och tar emot Färjestad. Lagen har mött varandra 4 gånger tidigare den här säsongen. Och matchmässigt så står det 3-1 i matcher till AIK.

Den första matchen som spelades den 17 September vann AIK med 1-2 efter straffar. Och AIK:s målskyttar då var Linus Videll (0-1) och Richard Gynge (1-2) sätter den avgörande straffen (AIK:s tredje straff). Men man får inte glömma Fasth otroliga räddning den matchen, då han slänger sig raklång och stöter bort Johanssons straff.

Den andra matchen som spelades den 3 November vann AIK också med 3-2. Och AIK:s målgörare den matchen var Patric Blomdahl (1-1), Daniel Bång (2-1) och Richard Gynge (3-1)

Den tredje matchen som spelades den 8 December hade inte AIK lika lätt att besegra Färjestad efter att Färjestad vunnit matchen med 6-3. AIK:s målskyttar den kvällen var Johannes Salmonsson (0-1), Daniel Bång (3-2) och Oscar Steen (5-3)

Den fjärde (och senaste) matchen som spelades den 19 Januari vann AIK med 3-0. Och AIK:s målskyttar då var Robert Rosén (1-0), Richard Gynge (2-0) och Richard Gynge igen (3-0)

Får hoppas att AIK lyckas besegra Färjestad igen och tar 3 välförtjänta poäng. Inför mötet ikväll har AIK en förlust med sig från senaste matchen efter att ha förlorat med 0-1 mot Frölunda efter straffar. Färjestad däremot har en seger med sig i bagaget från senaste matchen efter att ha besegrat Djurgården med 3-0 på hemmais. Men kommer deras segersvit att brytar ikväll ? Självklart kommer den det! (iallafall vad jag hoppas på) Ni spöade Djurgården (vilket är bra) men AIK kommer ni inte att rå på. Hur ser läget ut i truppen inför mötet då? Ja jag kan inte hitta exakt vilka spelare som kommer spela och inte men vad som framgår på
Hockeyligan.se så står det bara vilka spelare som saknades i tisdagens match (alltså Christian Sandberg, Josh MacNevin, Markus Svensson, Johannes Salmonsson och Fredrik Svensson.) Så det återstår att se vilka spelare som spelar ikväll.

LYCKA TILL IKVÄLL GNAGET!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar