2012-02-02

Norrlandsresa!


Idag reste AIK till Västerbotten och till Skellefteå Kraft Arena för att ta emot kopiorna och serieledarna Skellefteå AIK. Lagen har mött varandra 3 gånger tidigare denna säsong. Den första matchen spelades den 8 Oktober och den vann AIK med 2-1 efter mål av: Robert Rosén (1-0) och Johannes Salmonsson (2-0)

Den andra matchen som spelades den 1 November och den vanns av Skellefteå med 4-3, AIK:s målskyttar då var: Josh MacNevin (1-1), Oscar Ahlström (1-2) och Daniel Rudslätt (1-3)

Den senaste matchen som spelades den 4 December vanns också då av Skellefteå med 0-2. Man får hoppas att lyckan vänder efter 2 förluster senast mot detta lag. Inför ikväll så ligger ju som sagt Skellefteå på första plats i tabellen med 77 poäng tätt följt av Luleå på andra plats med 76 poäng och Brynäs på tredje plats som också har 76 poäng. AIK ligger på sista slutspelsplatsen (8:e) med 63 poäng, och dom har Modo framför sig med 64 poäng och bakom sig ligger Växsjö med 61 poäng.

Hur ser läget ut i truppen inför matchen då? Jo, Christopher Aspeqvist och David Lillieström Karlsson är fortfarande sjuka. Christian Sandberg är ännu inte tillbaka. I övrigt så mönstrar AIK ordinarie trupp.Kan även tillägga att inför matchen så har AIK med sig en seger i bagaget efter att ha besegrat Växsjö hemma på Hovet med 3-2 efter straffar. Skellefteå har också en seger med sig en seger efter senaste mötet då dom besegrade Färjestad på hemmais med 2-0. Så vilket lag kommer segersviten att brytas för? Det återstår att se. Men jag hoppas helt klart på 3 poäng till AIK ikväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar