2012-02-28

Seger i Portland

(C) AIKFotboll.se
Ja igår blev det ytterligare en seger för AIK:s fotbollsherrar i deras 6:e träningsmatch. Och igår ställdes AIK mot C.D. Chivas USA. Matchen spelades i Portland.

Första händelsen som skedde i matchen var att Martin Lorentzson drog på sig ett gult kort för hårt spel i 18:e minuten. Sen tog AIK ledningen 0-1 i 24:e minuten, men det målet dömdes bort av någon anledning. Ytterligare en AIK spelare drog på sig ett gult kort, Alhassan "Crespo" Kamara fick det för (armbåge) i 31:a spelminuten. Och AIK ville verkligen ha ledningen innan pausvilan skulle komma, för i 41:a spelminuten tryckte Viktor Lundberg (pass: Lalawélé Atakora) in 0-1.

AIK var ytterst nära i andra halvleken att utöka sin ledning ytterligare i 49:e minuten genom Niklas Backman men hans nick tog i stolpen. Men 3 minuter senare (52:a) fick AIK sin utdelning och utökade till 0-2 genom de två som låg bakom ledningsmålet Lalawélé Atakora (pass: Viktor Lundberg) Och så slutade även matchen.